Koninklijke Onderscheiding aan mevrouw M.J.P. van Wissen-Wiertz

Mevrouw M.J.P. van Wissen-Wiertz ontving op zaterdag 29 oktober jl. de Koninklijke Onderscheiding Lid in de Orde van Oranje Nassau uit handen van burgemeester Wil Houben tijdens het 40-jarig jubileum van Judovereniging Ju-No-Kata.

De uitreiking vond plaats in Multifunctioneel Centrum (MFC) De Auw Sjoeël, Oude schoolstraat 33 Ubachsberg (Voerendaal).

 Verdiensten. Marjo van Wissen-Wiertz is mede-oprichtster van Judovereniging Ju-No-Kata Ubachsberg, welke in 2022 het 40 jarig jubileum viert. Zij is vanaf de eerste dag bestuurslid / secretaris van de vereniging. Daarnaast is zij sinds 1985 als vrijwilliger en als bestuurslid betrokken geweest bij Harmonie St. David, Aquariumvereniging de Vuurneon en Fanfare St. Cecilia. Iedere vereniging draagt haar een warm hart toe.

Foto®ParkstadActueel/Lucho Carreno

Geef een reactie