Theaterschool Landgraaf pakt uit tijdens de Theater-Estafette-Dagen!

Een western, een griezelige voorstelling, een grappig sprookje, een spetterende musicalshow. In januari is het allemaal  te zien in Theater Landgraaf.

De cursisten van de Theaterschool Landgraaf hebben vóór de kerstvakantie keihard gewerkt om in januari hun creaties te kunnen vertonen.  Want optreden voor publiek en applaus te krijgen is natuurlijk de kers op de taart. 

Maar heel eerlijk gezegd draait het niet om het eindresultaat. 

De presentatie is ‘een excuus’ om gedurende het maakproces heel veel te leren!

Het gaat niet om de eindbestemming maar de weg er naartoe.

Het plezier van samen theater maken, samen creëren. 

De cursisten leren hoe je een verhaal opbouwt, hoe je kunt slijpen aan inhoud en performance. Ze leren middelen inzetten als mimiek, gebaren, stem en houding. Hard en duidelijk praten. Niet met je rug naar het publiek spelen. Ze leren hoe je meer impact kunt hebben op het podium. Ze ervaren dat ze kunnen vertrouwen op zichzelf, hun talent en natuurlijk een goede voorbereiding.

En dat alles gebeurt in januari in de veilige setting van het voor hen veilige podium in Theater Landgraaf. Het blijft natuurlijk altijd spannend, maar wel leuk spannend! 

Benieuwd naar hoe onze cursisten het ervan afbrengen? Of ze het geleerde in praktijk kunnen brengen? Hoe ze er een waarschijnlijk een schepje bovenop doen als ze voor publiek spelen?

Kom dan kijken. Naar onze jongste cursisten of naar de musicalgroepen of naar … 

Keuze genoeg: vanaf 20 januari t/m 3 februari!  Op de website van Theater Landgraaf kunt u zien wanneer de groepen optreden en wat ze voor u in petto hebben: www.theaterlandgraaf.nl

De entree bedraagt € 3,50 per persoon. Reserveren@theaterlandgraaf.nl

Tot ziens in Theater Landgraaf!

Tekst en foto: Theater Landraaf

Geef een reactie