Hoofdmenu

Nathalie Stollman-Pekel is de nieuwe prinses van ‘t Wild Dörp (Haanrade)

Nathalie werd één dag na de elfde van de elfde in 1978 geboren.

Muziek maken en carnaval vieren zaten al vanaf jongs af aan in haar bloed. Op zeven jarige leeftijd begon zij haar muzikale carrière als fluitiste bij toenmalig fluit- en tamboerkorps Wilhelmina Holz en liep zij vervolgens telkens in de carnavalsoptocht mee.

Nathalie is getrouwd met Dennis Stollman en moeder van Luuk en Lien.

Haar man Dennis zwaaide in 2015 de scepter over het Wild Dörp en zoon Luuk was in 2020 zelfs schoolprins van Kerkrade. 

Nathalie is nog steeds lid van Musica Limburg, de fusievereniging tussen de fluit- en tamborkorpsen St. Hubertus Haanrade en Wilhelmina Holz. Als lid van Musica Limburg is zij geproclameerd tot de nieuwe prinses van ’t Wild Dörp.

Voor een feestje is Nathalie altijd wel te vinden, want Lachen, Humor en Gezelligheid worden bij haar met een Hoofdletter geschreven

In haar dagelijkse leven is Nathalie werkzaam als dialyseverpleegkundige in het mumc+.

De prinselijke residentie is gelegen aan het Graan 23 in het Rolduckerveld.

D’r Kirchröatsjer Vasteloavendsverain met stadsprins Niklas I en Karnevalsvereniging Burgerlust uit Eygelshoven met hun prins Ralf I waren zaterdag in Haanrade aanwezig om de nieuwbakken prinses te feliciteren met haar proclamatie net zoals diverse bevriende carnavalsvereningen en vele bezoekers die er weer een groot carnavalsfeest in Haanrade van wisten te maken.

Het was zo druk, dat op een gegeven moment niemand meer in de feestzaal kon worden toegelaten. Het programma was afwisselend met hoofdzakelijk muziek van bekende artiesten. Waar krijg je nog ergens een consumptie voor 1,50!! Ja, alleen in het ‘Wild Dörp bij de Rouschen Piet. Nathalie heeft al bewezen dat ze sinds de proclamatie een waardige prinses is. De beeldschone jongedame heeft geen moment stilgestaan op het podium. Het was een feestavond, waar velen nog van nagenieten.  Alaaf ’t Wild Dörp..

Foto: Peter Trompetter Fotografie