Chevremont heeft uit bij EHC met 3-2 verloren, persoonlijke fouten waren debet aan deze onnodige nederlaag. In de eerste helft was er veel onnodig balverlies bij beide ploegen, waardoor het spelbeeld vrij bedroevend was. Chevremont komt na ruim 20 minuten op voorsprong, echter steekt de grensrechter van EHC er een ‘stokje’ voor. Brian Jacobs zijn voorzet op het hoofd van Casper Robijns, die de 1-0 binnenkopte, werd afgevlagd voor een achterbal. Helaas ging de scheidsrechter af op de grensrechter en werd ons wederom een zuiver doelpunt onthouden.

Het was EHC dat na onnodig balverlies van ons in de opbouw, vanuit de omschakeling toeslag voor rust, 1-0.

De tweede helft een sterker Chevremont, Thijmen van Iersel zorgde voor de gelijkmaker, 1-1. Een afgeslagen bal volleerde hij prima de hoek in. Chevremont leek door te drukken hierna en gedurende de tweede helft kwam EHC steeds lastiger van de eigen helft af. En als de druk op het EHC doel verder toeneemt, slaat het noodlot toe. Een ingooi rond de middenlijn, Luc Roex die uitglijdt en EHC scoort in de 87e minuut de 2-1. In de blessuretijd zorgt opnieuw half ingrijpen van onze verdediging, voor de bevrijdende 3-1 voor

Het wordt nu wel echt tijd om deze negatieve serie te doorbreken, volgende week zondag weer een nieuwe kans: Chevremont – De Ster.

Tekst: VV  Chevremont