Jubilarissen Oranje Vereniging Heerlen Trouw aan welzijn eigen wijk

Tijdens de Algemene Ledenvergadering afgelopen week zijn maar liefst twaalf vrijwilligers in het zonnetje gezet. Zij zetten zich al jarenlang in voor de activiteiten op Koningsdag in hun eigen week.

Zoals bekend organiseert de Oranje Vereniging Heerlen (OVH) tijdens Koningsdag activiteiten in de wijken van Heerlen. Deze zijn gericht op de kinderen tot een jaar of 12. De festiviteiten zijn kleinschalig, traditioneel en niet-commercieel.

Oranje Vereniging Heerlen bestaat uit vrijwilligers die zich in hun eigen omgeving inzetten voor het welzijn en plezier van de inwoners. Over het algemeen zijn deze vrijwilligers jarenlang aan de OVH verbonden. Dit jaar worden de jubilea van diverse vrijwilligers gevierd.

10 jaar vrijwilliger Oranje Vereniging Heerlen
– Ramona van Bijnen Maria-Gewanden
– Marie-Jose van Cleef De Dem – De Smidse
– Janine Piras Terveurdt
– Fer Gubbels Hoensbroek
– John Sauve Nieuw Lotbroek
– Arnold van Gessel Heerlerheide – Passart De Wieer
– Gitte Kroes GMS
– John Scheepers Zeswegen – Nieuw Husken
– Theo Latten Zeswegen – Nieuw Husken
– Joep Benders Molenberg

 Ook werden twee bestuursleden gehuldigd die beiden ruim 25 jaar voor de vereniging actief zijn. Zij ontvingen een mooie plaquette.

– Karel Leentjens (secretaris)
– Chris Tiekstra (voorzitter)

 OVH organiseert festiviteiten op Koningsdag in Mariarade, Maria-Gewanden, 

De Dem De smidse, Hoensbroek Terveurdt, Nieuw Lotbroek, Heerlerheide Passart De Wieer, Heksenberg, GMS, MSP, Zeswegen Nieuw Husken, Molenberg, Welten, Heerlerbaan en Eikenderveld.

In de week voor Koningsdag wordt een gratis huis-aan-huis krant met het complete programma in Heerlen en Hoensbroek verspreid. Het programma is ook terug te vinden op onze website, oranjeverenigingheerlen.nl.

Bent u ook geïnteresseerd om u als vrijwilligers in te zetten voor de jeugd in uw eigen wijk tijdens Koningsdag? Kijk dan op de website oranjeverenigingheerlen.nl of neem contact op met de voorzitter, Chris Tiekstra, 06-53 25 98 97.

Foto en Tekst: Oranje Vereniging Heerlen