Voetbalamateurs in Parkstad, programma 25/26 maart

Het is lente, nu nog het lenteweer. Hieronder het programma van de amateurclubs in Parkstad. De duels zijn, tenzij anders vermeld, op zondag om 14.30.

Derde divisie

DEM-Groene Ster (14.00 u. Groene Ster  op bezoek bij middenmoter)

Eerste klasse C

Chevremont-De Ster (Chevremont in neerwaartse spiraal; ommekeer geboden), Wittenhorst-BSV Limburgia (Ploeg uit Brunssum op bezoek bij koploper), Deurne-vv Schaesberg (Schaeserg mag weer omhoog kijken), RKSV Minor-SC Susteren (Minor kan afstand nemen van onderste regionen), Venlosche Boys-EHC (EHC wil reddingsoperatie voortzetten).

Tweede klasse F

Maastricht West-Sporting Heerlen (laatste kans voor Sporting?), Caesar-Sportclub’25 (middenmoter versus koploper), Heer-LHC (kansen voor LHC om degradatie af te kunnen wenden).

Derde klasse B (dé derbyklasse van Parkstad) 

WDZ-Weltania (twee teams die onderin weg willen komen), KVC Oranje-FC Hoensbroek (weinig krachtsverschil, zo lijkt), sv Langeberg-FC Landgraaf (degradatiekraker), FC Kerkrade West-vv Hellas (hekkensluiter ontvangt middenmoter), Heksenberg/NEC-Alfa Sport (blijft Alfa Sport virtueel koploper?).

Vierde klasse A

RKVVM-Wijnandia (na zege tegen DBSV opnieuw kansen voor Wijnandia)

Vierde klasse B

RKHBS-Zwart wit’19 (thuisclub zou moeten winnen), De Leeuw-UOW’02 (duel tussen twee topteams), Eikenderveldsv Simpelveld (beide ploegen wonnen zondag en willen dat herhalen),  sv Brunssum-Rood Groen LVC’01 (thuisclub wil eerherstel na oorwassing tegen Simpelveld), Vaesrade-Abdissenbosch (op papier eenvoudige opdract voor Vaesrade).

Vierde klasse C

HBC’09-Schinveld (Schinveld blijft gaan voor kampioenschap), Woander Forest-vv Zwentibold (kansen voor thuisclub?)

Vijfde klasse A

RKASV-Sporting H.A.C. (doelpuntenfabriek uit Haanrade op bezoek in Maastricht), Kakertse Boys-Geulsche Boys (ontmoeting tussen laagvliegers), RKSVB-RKTSV en Rimburg-Amstenrade (Amstenrade wil blijven jagen op Sporting H.A.C.)