1e Zuiderlingen Theaterfestival komt eraan!

Het allereerste cursusjaar van Theaterschool de Zuiderlingen zit er bijna op en de nieuw geboren school is blij te mogen constateren dat ze met vlag en wimpel geslaagd zijn in het doel om een stevig en kwalitatief hoogstaand aanbod aan musical- en theatergroepen voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk te maken.

“We hebben onze deuren opengesteld voor alle leeftijden en de respons was enorm! Je gaat niet zomaar op toneel of musical les, dat doe je omdat je iets te halen hebt én iets te geven. Heb je eenmaal je hart verloren, dan laat je dat niet zo gemakkelijk weer los. De Zuiderlingen biedt een plek en podium voor iedereen die deze zoektocht wil proberen of juist dóór wil zetten”, zegt Judith Pol – artistiek leider van De Zuiderlingen.

De Zuiderlingen sluiten dit bijzondere cursusjaar af met een spetterend theaterfestival van 14 april t/m 26 mei waarin alle groepen zich presenteren voor een publiek. De meeste voorstellingen zijn gratis toegankelijk, voor de voorstellingen van de productiegroepen is er een entreeprijs van €5.

Alle informatie is terug te vinden op de site van De Zuiderlingen: Het Zuiderlingen Theaterfestival | Theaterschool De Zuiderlingen (theaterschool-dezuiderlingen.nl)

www.theaterschool-dezuiderlingen.nl/festival