GRATIS Webinar | Isoleren en ventileren: alle mogelijkheden op een rij! | Schrijf je nu in | 25 april 2023 – 19:30 uur  

Dit is de perfecte kans om meer te weten te komen over de nieuwste trends en technieken op het gebied van isolatie en ventilatie die je huis energiezuiniger en comfortabeler maken.
Onze experts delen waardevolle informatie over verschillende isolatiematerialen en -methoden in relatie tot het bouwjaar van je woning, mogelijkheden voor lage temperatuur verwarming, evenals de beste ventilatiesystemen voor een gezond en comfortabel binnenklimaat.
Ook worden bijzondere objecten behandeld zoals monumentale panden, VvE ’s en maatschappelijke, sport- en culturele gebouwen.

Naast het verkrijgen van praktische tips en tricks, zullen onze experts je ook helpen een beter begrip te krijgen van de mogelijke subsidies, kosten en baten en financieringsmogelijkheden die met isolatie- en ventilatieoplossingen gepaard gaan, zodat je de juiste keuzes kunt maken voor jouw specifieke situatie.

Tijdens de live Q&A-sessie krijg je de kans om je vragen te stellen aan onze deskundigen. 

Wacht niet langer en meld je nu aan voor het gratis webinar “Isoleren en ventileren: alle mogelijkheden op een rij!” Samen zetten we de eerste stap naar een duurzame toekomst voor ons allemaal.

Dit Webinar wordt georganiseerd door de Parkstad gemeenten voor Parkstad bewoners.  Parkstad bewoners kunnen zowel fysiek als online deelnemen aan het Webinar. Inwoners buiten Parkstad hebben evengoed de mogelijkheid om online deel te nemen. Dus zeker ook interessant voor jou!

Schrijf je hier vrijblijvend in en wij nodigen je op tijd uit voor al deze 7 mogelijke Webinar data!www.webinarswwwl.nl

Foto en Tekst: WoonWijzerWinkel Limburg