Populaire Zeeuwse band Racoon woensdag 29 november in PLT Heerlen

De Zeeuwse band Racoon maat in het najaar een nationale theatertour. Woensdag 29 november is de band te zien in de RABOzaal van Theater Heerlen.
Het indrukwekkende repertoire van de band – met hits als Het Is Al Laat TochLiverpool RainNo MercyDe Echte VentLove You More en Oceaan – leent zich perfect voor de intieme setting van het PLT-theater. Muzikaal staat de band als een huis: de klassiekers worden moeiteloos afgewisseld met Nederlandstalige liedjes waarbij zanger Bart van der Weide geen blad voor de mond neemt. Zijn persoonlijke teksten over het leven, de liefde, vriendschap en verdriet weten keer op keer te raken.

Racoon is momenteel bezig met het maken van nieuwe Engelstalige liedjes, die deze tour ongetwijfeld op de setlist zullen staan. Herkenbaar en toegankelijk, eerlijk en direct oftewel Racoon op z’n best.

De kaartverkoop startvrijdag 14 april om 12.00 uur via PLT.nl

Foto: Bibian Bingen