JIS verwelkomt alle wandelaars op het wandelspektakel van Beekdaelen van 6 tot en met 9 juni.

Inschrijving en afstanden

De Avond-4-Daagse Beekdaelen is er weer en we hebben er veel zin in. Elke avond kunt u kiezen tussen een route van 6, 10 of 13 kilometer. Het vertrek- en eindpunt is het

JIS-gebouw, Burgemeester Pijlsstraat 1e 6365 CG te Schinnen.

U kunt voor de 6km en de 10km starten tussen 18:00 en 20.00 uur. Voor de 13km kunt u starten tot 19.00 uur. Een drie/vierdagen pas kost € 5,00. Een dagkaart kost € 2,00. Inschrijven van tevoren kan via de website; www.hetjis.nl. U kunt ook elke avond aan de kassa een kaart kopen.

De routes

De wandelroutes worden ieder jaar vernieuwd en voeren door de natuurrijke omgeving van Schinnen en de andere dorpen van Beekdalen. De omgeving is om met volle teugen van te genieten en kenmerkt zich door de vele bossen en velden, beekjes en holle wegen.

Avond-4-Daagse Café en de scholenstrijd

JIS verwelkomt de basisscholen van Amstenrade, Merkelbeek, Oirsbeek, Schinnen en Puth.

Zij gaan ook dit jaar weer de strijd aan voor de grootste en origineelste groep. Het thema voor de scholen op de laatste wandeldag is ‘’NEON”.

We hebben voor de kinderen speciaal onze ‘’Kinderbar’’. De volwassen wandelaar kan elke avond na de wandeling genieten van een lekker ‘’Schinnens’’ pilsje en andere dranken.

Op de laatste avond krijgen de 4-dagen wandelaars hun medaille. De prijzen voor mooiste en grootste school worden uitgereikt. We sluiten de 4-daagse af met een denderende feestavond samen met de band BIG JOE. Voor de kinderen hebben springkussens en de smoothiefiets. Het wordt weer een groot feest!

De Avond-4-Daagse wordt georganiseerd door de Stichting JIS geheel en alleen door vrijwilligers.

Wij heten u van harte welkom op onze Avond-4-Daagse 2023.

Info@hetjis.nl

Tekst en foto: Http://www.hetjis.nl