Afgelopen vrijdag, 12 mei, vond een vrijwilligersbijeenkomst plaats van Stichting WMC Kerkrade in het Gaia Event Center.

Afgelopen vrijdag, 12 mei, vond een vrijwilligersbijeenkomst plaats van Stichting WMC Kerkrade in het Gaia Event Center.
De avond stond in het teken van het drieluik “verleden, heden, toekomst”. Middels interviews en presentaties door de bestuursvoorzitter Bert Corneth, voormalig zakelijk leider Hans Bosch en de artistieke leiders Björn Bus en Henk Smit werd er teruggeblikt op het 19e WMC. Ook werd belicht waar de organisatie nu mee bezig is en wat de plannen voor de toekomst zijn. De vrijwilligers werden vol lof toegesproken door de secretaris van de vereniging “Vrienden van het WMC”: “… het is een zeer gewaardeerde en ondersteundende partij van het WMC”. Het was een zeer gezellige informatieve avond die werd afgesloten met een borrel.

De komende jaren worden er in de aanloop naar de 20e editie van het WMC in 2026, dat tevens het 75-jarige bestaan van het WMC markeert, steeds vaker activiteiten georganiseerd. De eerste activiteiten staan gepland op 14 & 15 oktober 2023.

Tekst Bente Reuleaux WMC
Foto: Peter Trompetter Fotografie