Op 1 mei jl. bestond Atletiek Vereniging Oranje Nassau (AVON) 100 jaar. Vanwege deze behaalde mijlpaal heeft AVON verschillende festiviteiten in de maand mei gepland.

De eerste festiviteit vond plaats op zondag 7 mei in de vorm van een estafette-marathon voor de leden boven 18. Maar liefst 138 deelnemers, verdeeld over 16 teams, namen deel aan de wedstrijd en werden aangemoedigd door een grote groep toeschouwers. En hoewel de dag zonnig startte, eindigde deze helaas nat door diverse stevige buien. Maar ook ondanks deze buien was het een geslaagde en gezellige dag.  Het eerste team dat over de finish kwam was de STB-P groep, gevolgd door Runnersonly en de DiDo’s/zondaglopers. Alle deelnemers ontvingen voor hun prestatie een medaille als aandenken aan deze mooie en gezellige dag.

Voor de leden tot 18 jaar is op 19 en 20 mei een jeugdkamp georganiseerd en de officiële feestavond voor alle leden zal op 27 mei plaatsvinden.  Want een 100 jarige jubileum is zeker iets om trots op te zijn en een feest voor alle leden.

AVON Heerlen gefeliciteerd met jullie prachtige jubileum en op naar de volgende 100 jaar!

Tekst en foto’s: AVON Heerlen en Tamara Frissen