Musical Unlimited presenteert ‘Musical op Stelten!’

Musical Unlimited brengt op zondag 4 juni 2023 om 14:00 uur hun eerste zelfgemaakte musical ten tonele in Cultuurhuis Heerlen. 
Musical Unlimited is een musicalgroep bestaande uit enthousiaste jongeren met een beperking die ieder jaar weer een swingende en hartverwarmende musical op de planken brengt. Al jaren brengen de musicalsterren van Musical Unlimited verschillende bestaande musicals ten tonele, zoals Roodkapje, Mary Poppins en Enchanted.
Dit jaar is de voorstelling extra speciaal. Ze hebben namelijk samen met hun begeleiders zelf een musical gemaakt. Deze ‘Musical op Stelten!’ is een komische muzikale voorstelling voor jong en oud. Alle ingrediënten die in een musical horen zitten erin: humor, liefde, jaloezie en wraak.
Een eigentijds verhaal 
‘Musical op Stelten!’ is een verhaal over een noodlijdend theatergezelschap. De regisseur heeft het plan om met het wereldberoemde stuk ‘Romeo en Julia’ zoveel mogelijk publiek te trekken. In tijden van bezuinigingen is er helaas geen geld voor decors, kostuums, de nodige reparaties aan het theater en voor de spelers. Het doek lijkt te vallen, maar dan is daar een redder in nood. Lukt het de regisseur om zijn stuk op de planken te krijgen, en tegen welke prijs?
De voorstelling ‘Musical op Stelten!’ vindt plaats op zondag 4 juni 2023 om 14:00 uur in Cultuurhuis Heerlen. Tickets kosten € 11,50 en zijn te reserveren via de website. 
Tekst en foto: SCHUNCK