ALDI BRUNSSUM TIJDELIJK GESLOTEN VOOR AANPASSING NAAR NIEUWSTE WINKELFORMULE

Versafdeling krijgt prominente plek in filiaal

 ALDI zet een volgende stap in het aanscherpen van de ANIKo (ALDI Nord Instore Konzept) formule. Bij deze optimalisatie van de winkel krijgen aardappelen, groente en fruit een prominente plek bij binnenkomst van het filiaal. Het ontwikkelen van de winkelformule is een continu proces waarbij de behoefte van de klant centraal staat en waarbij processen voor medewerkers zo eenvoudig mogelijk worden gemaakt.

Aardappelen, groenten en fruit gepositioneerd bij binnenkomst van de winkel. Het klinkt voor een supermarkt en voor de klant vanzelfsprekend, maar voor ALDI een mooie nieuwe stap binnen alle ontwikkelingen van de laatste jaren.

Door deze aanpassing is het filiaal aan de Kennedylaan 92A in Brunssum gesloten van maandag 12 juni tot en met donderdag 15 juni. De winkel wordt vrijdagochtend 16 juni om 8:00 uur weer geopend.

Tekst en foto