De Weekendclub brengt spetterende zomersingle “Feest!” uit

De Weekendclub, bestaande uit Duncan Vrösch (bekend van NPO Radio 2) en Colin Vos, staat klaar om de zomer te vieren met hun aanstekelijke nieuwe single “Feest!”. Als een eerbetoon aan 25 jaar K3, brengt de Weekendclub een vernieuwde versie van de bekende hit uit 2002. Dit nummer zet je aan tot dansen en laat je spontaan meezingen, een ware uitnodiging voor een feestelijke sfeer. 

Met hun aanstekelijke beats en zomerse vibes is “Feest!” een onweerstaanbare track die je opzwiept en niet stil laat staan. Het nummer is opgenomen in Heerlen en geproduceerd door Bryan Raets van TØNE – Music Productions. Met een mix van feestelijke klanken en een vleugje vrede op aarde, weet de Weekendclub de boodschap over te brengen dat iedereen welkom is om samen te zingen, dansen, lachen en feest te vieren.

Alsof dat nog niet genoeg is, staat de Weekendclub ook nog eens twee keer op Pinkpop in dezelfde week van de release. Dit is een buitengewone mijlpaal voor de feestact, die pas één jaar optreedt. Met trots betreden ze het podium van dit prestigieuze festival, wat hun groeiende succes en kwaliteit als liveact onderstreept.

Naast hun optredens op Pinkpop zijn er deze zomer nog veel meer kansen om de Weekendclub live te zien. Van Parkcitylive in Heerlen tot de Beachparty in Brunssum, de feestact zal overal een onvergetelijke ervaring neerzetten. Een uur lang worden de handjes in de lucht gestoken en het plafond eraf geknald met een mix van meezingbare muziek en dansbare tracks. Van Avicii tot ABBA, van DJ Ötzi tot K3, de Weekendclub brengt een breed repertoire aan foute muziek en een vleugje dance waar iedereen van kan genieten.

En goed nieuws voor de feestliefhebbers: de Weekendclub is nog steeds te boeken voor allerlei feestjes, zelfs tijdens carnaval! Met hun act draaien ze dan één uur lang de beste carnavalsmuziek door elkaar, waarmee ze de tent gegarandeerd op z’n kop zetten. Van foute feestjes tot een Silent Disco en van Après-ski tot Oktoberfest, de Weekendclub zorgt voor een onvergetelijke feestervaring.

De nieuwe zomersingle “Feest!” van de Weekendclub is vanaf woensdag 14 juni te beluisteren op Spotify, Apple Music, YouTube en alle andere streaming platforms. Voor boekingen en meer informatie over de Weekendclub, bezoek de website www.weekendclub.nl of neem contact op via boekingen@weekendclub.nl.

Foto en Tekst: Weekendclub