Lex de Nooy is in zijn slaap overleden. Hij was de zoon van de Kerkraadse KNO-arts H. De Nooy. Na zijn opleiding grafische techniek in Eindhoven begon Lex als zelfstandige in 2002 met een winkeltje en drukkerij met de naam Kleë veer aan de Grupellostraat, later aan de Hoofdstraat. Hij ontwerp en fabriceert unieke cadeau, relatiegeschenken en allerlei drukwerk. De teksten worden met regelmaat in het Kerkraads dialect afgedrukt. De gemeente Kerkrade, Roda JC en nog veel meer afnemers zijn een trouw klant van de Kerkradenaar. Lex de Nooy was een  bewonderenswaardig persoon, een man met een hart van goud. Helaas is hij veel te jong, te vroeg en onterecht is een bijzonder mens heengegaan. Het gemis is al heel erg groot. Maar hij blijft ongetwijfeld voorbestaan in de harten van de mensen die hem liefhadden.

Rust in vrede, Lex de Nooy.

Foto: Peter Trompetter Fotografie