Laatste programma nacompetitie amateurvoetbal in Zuid-Limburg zondag 18 juni 2023

Programma nacompetitie amateurvoetbal in Zuid-Limburg zondag 18 juni 2023

De laatste loodjes wegen het zwaarst. De apotheose komt eraan, in de vorm van finales op neutraal terrein. Feesten geblazen of tranen met tuiten. Zondag vallen de meeste beslissingen in het amateurvoetbal. In één geval, bij Walram-SSS’18, is dat donderdag 15 juni al het geval. Die wedstrijd wordt gespeeld om 20.00 uur. Het programma is als volgt.

Eerste-tweede klasse (finale)

SHH-Bekkervel (Sportpark ’t Hetjen, Stein; terrein De Ster).

Tweede-derde klasse (finale)

Eijsden-Margriet (Sportpark Ter Horst, Horst; terrein RKSV Wittenhorst), FC Hoensbroek-Heer (terrein FC Gulpen), Walram-SSS’18 (Sportpark De Bakenbos, Tegelen; terrein Sportclub Irene).

Derde-vierde klasse (finale)

RKHSV-RKHBS (Sportpark De Kollenberg, Nuth, terrein RKSV Minor), IVS-SCG  (Sportpark Heiveld, Bunde, terrein vv Bunde), Leonidas-WDZ (Sportpark Bakkerbosch, Cadier en Keer; terrein vv Keer), FC Venlo-BMR (Sportpark ’t Ven, Kelpen-oler; terrein DFO’20).

Foto: Stock