Machine Gun Kelly nam het ervan en deed waar hij zin in had.

Het optreden begon een beetje vreemd met uitspraken over de toiletten backstage en dat zij die moesten delen met de andere artiesten en dat de favoriete artiest van Pinkpop veel stank naliet op het toilet? Goed. Dat gezegd hebbende had het hele veld daarna een groot vraagteken boven het hoofd hangen.

Vrij snel daarna begon de show. Want dat was het. Een grote entertainmentshow. Opzwepende geluiden, snoeihard met een hele band die heel erg wild deed op het podium. Colson Baker ( Rapper, MGK) Probeerde later nog stoer te doen door de geluidspaal in te klimmen. De spanning steeg op het terrein. Niet echt een coole actie maar gelukkig niks naars gebeurd.

Aan de andere kant van het terrein zaten de Eminem fans. Die wilde hem niet zien.

Foto’s: Peter Trompetter Fotografie