Gemeente Simpelveld is volop in ontwikkeling. De komende jaren staat er nog veel te gebeuren. Jouw kennis, ervaring en ideeën kunnen we dus goed gebruiken! Door de korte lijnen en de kleinschaligheid van gemeente Simpelveld kun jij iets betekenen voor een ander. Je bent een belangrijke speler binnen ons team om dingen te verwezenlijken. Als jij het belangrijk vindt dat jouw werk bijdraagt aan een betere samenleving, dan zit je bij ons op de juiste plek.

Ben jij op zoek naar een leuke en afwisselende functie? Heb jij een proactieve, resultaatgerichte instelling en houd jij van samenwerken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Momenteel zijn wij op zoek naar een: BELEIDSADVISEUR /PROJECTLEIDER VERKEER EN MOBILITEIT Kijk voor meer informatie over deze vacatures en werken bij ons op onze website www.simpelveld.nl/werken-bij-ons.