INHOUD GRATIS Webinar | “Hoe helpt de overheid en WWWL mij met mijn verduurzaming?” | Schrijf je nu in | 27 juni 2023 – 19:30 uur

Ben je benieuwd hoe de WoonWijzerWinkel is ontstaan en hoe we langzaam maar zeker uitgroeien tot HET onafhankelijk energieloket voor heel Limburg? Heb je plannen om te verduurzamen en wil je weten hoe we je onafhankelijk kunnen ontzorgen van A-Z en wat onze toegevoegde waarde voor jou is? Sluit je dan aan bij dit Webinar!

We praten je bij over diverse mooie projecten. Zowel op regionaal als op Limburg niveau. Regionaal bijv. het Energiearmoede Project van Parkstad inclusief diverse witgoed omruilacties.

Landelijk het Nationaal Isolatie Programma: wat betekent dit voor mij aan extra subsidiemogelijkheden en welke rol speelt de WoonWijzerWinkel Limburg hierin. En wat houdt de TransitieVisie Warmte en Wijkuitvoeringsplan eigenlijk in? Voor wie is het bedoeld, welke richting gaan we uit en welke verplichting zit er aan vast vanuit de overheid?

Daarnaast nemen we je mee in onze zgn. klantreis: van het invullen van een woningscan door een Energiebespaarcoach, het voeren van een adviesgesprek met een Adviseur Duurzaam Wonen in onze showroom van 1200 m², het aanvragen van diverse offertes met aangesloten kwaliteitsverwerkers en -aannemers tot en met de begeleiding van een (eventuele) subsidieaanvraag.

Kortom: je krijgt weer genoeg handvaten om actie te nemen in je eigen verduurzamingsreis om nog meer energie te besparen! Registreer nu en maak deel uit van onze verduurzamingsreis met de WoonWijzerWinkel Limburg! 🌞💡🍃

Dit Webinar wordt georganiseerd door de Parkstad gemeenten voor Parkstad bewoners.  Parkstad bewoners kunnen zowel fysiek als online deelnemen aan het Webinar. Inwoners buiten Parkstad hebben evengoed de mogelijkheid om online deel te nemen. Dus zeker ook interessant voor jou!

▶️ Schrijf je hier vrijblijvend in en wij nodigen je op tijd uit voor alle gekozen Webinar data! :

www.webinarswwwl.nl