Stichting Parkstad Limburg Economy Award maakt Top 3 ondernemers bekend voor jubileum editie

Foto: Top 3 genomineerden voor de Talent Award in 2022, met in het midden winnaar Jesse van der Woude van bedrijf Q-Roof.


Om het ondernemerschap in Parkstad te belonen, reikt Stichting PLEA dit jaar voor de twintigste keer een Talent en Economy Award uit. Het doel van de awards is om bedrijven te stimuleren om te blijven innoveren, groeien en een bijdrage te leveren aan de economische ontwikkeling van Parkstad Limburg. 

 

Na enkele voorrondes, heeft de onafhankelijke jury van alle inzendingen uit de Top 10 de pitches besproken en beoordeeld aan de hand van een aantal vooraf gestelde criteria. Op basis daarvan heeft de jury de Top 3 per award bekendgemaakt.

 

De Top 3 genomineerden voor de Economy Award:

  • Kantoorartikelen.nl

  • Italiaander B.V.

  • Berner Produkten

 

De Top 3 genomineerden voor de Talent Award:

  • Miner Energy

  • Velvet Dream Dresses

  • Blend Consultants

 

“We zijn verheugd om de twintigste jubileum editie van de Parkstad Limburg Economy Awards aan te kondigen en om de uitzonderlijke ondernemers van dit jaar te belonen. Deze awards zijn een viering van de veerkracht, innovatie en het doorzettingsvermogen van de ondernemers in Parkstad Limburg, die een essentiële rol spelen in het bevorderen van de regionale economie”,  aldus Frans Voncken, bestuursvoorzitter Stichting PLEA (www.economyaward.nl).

 

Stichting Parkstad Limburg Economy Award (PLEA) zet zich al twintig jaar in voor het versterken van de economische bedrijvigheid en het vergroten van de aantrekkelijkheid van de regio Parkstad. PLEA erkent daarbij ondernemers die een unieke bijdrage leveren aan de economische ontwikkeling en maatschappelijke uitdagingen van de regio Parkstad.

 

In de maand september worden alle ondernemers die in de Top 3 zijn geëindigd, bezocht door de jury. Dit bezoek wordt vooraf aangekondigd (gepland) en er wordt uitgelegd wat de insteek is van dit bezoek. Daarna stelt de jury een eindbeoordeling/juryrapport op.

 

Op zaterdag 7 oktober 2023 worden de ondernemersprijzen van Parkstad uitgereikt tijdens een spetterend gala. Het gala vindt plaats in Poppodium Nieuwe Nor in Heerlen. Deze bijzondere avond brengt ondernemers samen om de innovatie en groei in de regio te vieren, maar ook om deze trots met elkaar te delen.

 

Kaarten voor de award uitreikingen met feestavond zijn verkrijgbaar op: www.economyaward.nl/tickets

 

Iedereen is welkom!

 

Bij vragen over dit persbericht, mag er gemaild worden naar: info@economyaward.nl

Voor meer informatie over deze verkiezing, ga naar: www.economyaward.nl

Foto en Tekst: Economy award