Roda JC wint oefenwedstrijd van de Belgische tweedeklasser KV Oostende met 2-1

De doelpuntenmakers waren de boomlange Saydou Bangura en Lennnard Daneels.  Een van de opvallendste  speler was rechtsbuiten Arjen van der Heide. HDe gedreven speler (nr 26) zou het van harte gegund zijn als hij had kunnen scoren. KV Oostende maakte het Roda JC niet gemakkelijk.

Met pijn en moeite wist de thuisclub zich overeind te houden. Roda JC mag blij zijn dat het 2-1 bleef, namelijk in de slotfase werd KV Oostende steeds sterker. In de laatste tien minuten mocht niuwkomer Enrique Pena Zauner invallen. Op een moment dat KV Oostende keeper Brent Gabriël de bal wou wegslaan kreeg zijn teamgenoot Vincent Koziello notabene en per ongeluk een vuist in zijn gezicht. Een paar minuten lag hij knockout voor de goal.

Na controle door de clubarts werd hij vervangen. Op de hoofdtribune was vrijwel geen stoel meer vrij. Eerder was de open dag voor de supporters van Roda JC. Meermaals viel de regen met bakken uit de hemel en op het ander moment was het zonovergoten.

Foto: Peter Trompetter Fotografie