JYSK opent op woensdag 15 mei een nieuwe winkel in Brunssum.

De winkel van ruim 1000 vierkante meter wordt ingericht volgens het nieuwste concept van de Deense woonwinkelketen.

De nieuwste winkel van JYSK opent de deuren aan de Pijler 37, naast de Welkoop. Klanten kunnen er straks terecht voor een breed aanbod aan meubels, bedden, matrassen en woonaccessoires.

De winkel krijgt een houtlook vloer, sfeervolle verlichting en er worden drie voorbeeldkamers ingericht volgens de laatste trends en collecties van JYSK. Ook komt er een grote matrasstudio, waar klanten producten kunnen uitproberen en advies krijgen van professioneel opgeleide winkelmedewerkers.

Store Manager Kim Bussers verwelkomde de afgelopen weken veel nieuwe collega’s uit Brunssum en omgeving. “Samen zijn we een prachtige winkel aan het maken op een hele mooie plek. Je kunt straks voor de deur parkeren”, vertelt ze.

Openingsacties

JYSK viert de opening in Brunssum op woensdag 15 mei met een koffiekar, koeken en muziek. Ook zijn er verschillende openingsacties, met kortingen die oplopen tot wel 70 procent.

Om 9.00 uur knipt Kim Bussers samen met haar team het lintje door. “Ik woon hier om de hoek, dus het wordt voor mij een speciale dag. We hopen de opening natuurlijk met zoveel mogelijk mensen te vieren”, zegt zij.

Na de opening in Brunssum heeft JYSK 103 winkels in Nederland. De Deense retailer wil de komende jaren verder doorgroeien in Nederland, om zo nog dichter bij de klant te zijn. Daarnaast worden alle bestaande winkels omgebouwd naar het nieuwste winkelconcept.