Residentie Carrefour Geleen: een plek waar al uw woonwensen in vervulling komen.

residentie carrefour

 

Residentie Carrefour is een unieke locatie waar al uw woonwensen in vervulling kunnen gaan. Gelegen op de grens van Sittard en Geleen, (zo’n 20km van Parkstad) biedt deze residentie 19 levensloopbestendige appartementen en 2 exclusieve penthouses. Hier komen stad, natuur, mens en zorg samen, waardoor het een ideale plek is om te wonen.

Geniet van de prachtige natuur in uw achtertuin of verken de gezellige steden in de nabije omgeving. Residentie Carrefour is een kruispunt van wonen en leven, waar u kunt genieten van alle voorzieningen die deze locatie te bieden heeft.


Over de appartementen:

Residentie Carrefour biedt 8 verschillende typen appartementen met een woonoppervlakte van ca. 86 m2 tot 108 m2. Op de bagane grond beschikken de appartementen over een terras en een tuin.

Elk appartement bij Residentie Carrefour is zorgvuldig ontworpen met een doordachte indeling en biedt een scala aan mogelijkheden. Naast de functionele indeling en de vele mogelijkheden, beschikken de appartementen over een ruime loggia waar u in alle rust en privacy kunt genieten van de buitenlucht en het prachtige uitzicht op de groene omgeving.

Bovendien zijn de appartementen voorzien van een toegangshal, een royale woonkamer, een eetkamer die grenst aan de open keuken, twee slaapkamers, een luxe badkamer met een moderne douche en dubbele wastafel, een apart toilet en een berging. De loggia biedt een extra plek om te ontspannen en te genieten van de omgeving.

Alle woningen in Residentie Carrefour zijn uitgerust met energielabel A+++, wat staat voor een zeer hoge energiezuinigheid. Daarnaast zijn de woningen duurzaam ingericht met onder andere vloerverwarming, waardoor niet alleen uw comfort, maar ook het milieu wordt gewaarborgd. Ervaar het ultieme woongenot in een energiezuinige en luxueuze omgeving bij Residentie Carrefour.

residentie carrefour Geleen

 

Een aantrekkelijk woonaanbod op een levendige locatie

Het woongebouw is gunstig gelegen op de hoek van de Rijksweg Noord en de Geleenbeeklaan. De begane grond herbergt zes appartementen die toegankelijk zijn via de centrale hal met beveiligde toegang. Vanuit deze centrale entree heeft u tevens toegang tot het souterrain, waar 21 inpandige bergingen te vinden zijn die bereikbaar zijn met zowel de lift als het trappenhuis. De penthouses zijn gelegen op de derde en vierde verdieping en bieden daardoor een prachtig uitzicht.

Elke woning is uitgerust met luxe sanitaire voorzieningen, waarbij u kunt kiezen in de afwerking. Naast het ruime wooncomfort bieden de appartementen en penthouses duurzame en slimme details op het gebied van energie-efficiëntie, klimaatbeheersing en luchtkwaliteit. Het wooncomplex is omgeven door een veelzijdige groene omgeving en heeft een eigen privé parkeerterrein.

Residentie Carrefour biedt u niet alleen een comfortabele thuisbasis, maar ook een moderne en duurzame woonomgeving. Met hoogwaardige voorzieningen en een uitstekende locatie kunt u hier genieten van een harmonieus en zorgeloos leven.

Hebt u interesse?

We nodigen u van harte uit om zich direct in te schrijven voor onze prachtige woningen die momenteel in volle ontwikkeling zijn. Als u de eerste wilt zijn om in aanmerking te komen voor een van de appartementen, raadpleeg dan meer informatie over de verkoopprocedure of schrijf u rechtstreeks in op onze speciale inschrijvingspagina. Mis deze unieke kans niet en verzeker uzelf van een plek in dit exclusieve woongebied!

Brochure downloaden?

Bent u benieuwd naar meer informatie en o.a technische gegevens? Download dan direct de online brochure of neem contact op.

 

residentie carrefour plattegrond