Een anonieme bewoner uit Heerlen wil moeders en kinderen uit Oekraïne meenemen naar Mac Donald en ervoor betalen.

Een tijdje geleden werd KBO Heerlen Stad gevraagd of het niet mogelijk was dat zij konden regelen dat deze meneer een tiental kinderen en moeders kon helpen ze mee te nemen naar de Mac Donalds in Heerlen. Omdat de inwoner zei voor 10 kinderen en hun moeders te willen betalen gaf de gemeente aan dat dit niet eerlijk was voor de andere kinderen en moeders die in hetzelfde huis verblijven. Huize Berg op de Gasthuisstraat in Heerlen  heeft op dit moment 45 moeders met kinderen opgevangen. Daarom heeft de voorzitter van KBO Heerlen-Stad contact opgenomen met Peter Kastrop met de vraag of zij dat niet zijn drieën konden organiseren en meebetalen zodat alle moeders met hun kinderen een gezellige lunch kunnen hebben. Zo gezegd zo gedaan. Nu gaan zij allemaal samen in augustus lunchen.

De visie is: “elkaar helpen hoeft niet altijd moeilijk te zijn. Denk ook eens aan een ander”

In samenwerking met KBO Heerlen-stad, Peter Kastrop, Eurohandelsonderneming Heerlen

Fotobron