Geslaagde editie van Corio Tropical: the Salsa & Bachata party trekt dansliefhebbers uit de hele regio.

Foto Heerlen Mijn Stad.

Heerlen – donderdag 10 aug vond op het Wilhelminaplein in Heerlen een spetterende editie plaats van Corio Tropical: the Salsa & Bachata party. Ondanks een eerdere afgelasting vanwege hevige regenval, slaagde de organisatie erin om het evenement te verplaatsen naar een zonnige dag met prachtig tropisch weer. Het bleek een schot in de roos, met een overweldigende opkomst en een dansvloer die geen moment leegstond.

De teleurstelling was groot toen het oorspronkelijke evenement op 27 juli in het water viel door het slechte weer. Maar de organisatie, onder leiding van Dj Limbo Latino en de Vijf Pleintjes, liet zich niet uit het veld slaan. Met volharding en toewijding slaagden zij erin om gisteren alsnog een onvergetelijke avond te creëren voor alle dansliefhebbers in de regio.

Het plein werd omgetoverd tot een levendige dansvloer, waar de klanken van Dj Limbo Latino uit zijn Volkswagen busje de hele avond door te horen waren. De aanstekelijke ritmes nodigden dansers van heinde en verre uit om samen te komen en te genieten van de opzwepende muziek. Er waren zelfs mensen die meer dan een uur hadden gereisd om dit unieke evenement bij te wonen.

De sfeer op het Wilhelminaplein was fantastisch. De dansvloer, hoe groot ook, kon de grote toestroom van dansliefhebbers nauwelijks aan. Van het begin tot het eind werd er onophoudelijk gedanst en geen enkel dansverzoek werd afgeslagen. De passie en energie van de dansers was voelbaar en zorgde voor een onvergetelijke avond vol vreugde en verbondenheid.

De organisatie wil graag alle bezoekers, dansers en natuurlijk Dj Limbo Latino bedanken voor hun enthousiasme en bijdrage aan het succes van dit zomerse evenement. Het was een eer om zo’n divers en gepassioneerd publiek te mogen verwelkomen en de danscultuur te vieren.

Met het succes van deze editie van “Corio Tropical, the salsa & bachata party” is de toon gezet voor volgend jaar. Het belooft wederom een heerlijk feest te worden, waarbij de organisatie nu al hoopt op mooi weer vanaf de allereerste aankondiging.

Voor nu kunnen alle dansliefhebbers terugkijken op een prachtige avond vol ritme, beweging en gezelligheid. Het Wilhelminaplein was het bruisende middelpunt van de regio, waar mensen samenkwamen om te dansen, te genieten en nieuwe vriendschappen te sluiten.

Tekst: Rob Vankan

Foto: Heerlen Mijn Stad (Marc Ploum)

ModeMode