Cafe Bluff Heerlen

Fotograaf: Eric Reneerkens

Wanneer: donderdag 10 augustus 2023
Waar: Café Bluff, Heerlen
Rapportcijfer: A+, aka 100% / meer dan uitstekend!
Cafe Bluff Heerlen
Fotograaf: Eric Reneerkens
Madrid. Barcelona. Lyon. Hamburg. Berlijn. Praag. Heerlen.n Het tourschema van de 4-koppige all female punk-rock band Maid of Ace is indrukwekkend. Het feit dat ze afgelopen donderdag in Café Bluff in Heerlen de tent afbraken, was nóg indrukwekkender.  Het podium van Bluff, ik schat 4 m2. Maar meer hebben deze 4 powerpunk chicks niet nodig om een dikke zinderende en energieke rock en punk show af te leveren. Punk. Rock. Het zit in hun bloed.
Vanaf de eerste minuut gaan de zusjes Alison, Anna, Amy en Abby los. De aanwezige Bluffers idem dito. Een uur lang knallen, waarbij een crowdsurf vanaf de bar niet mag ontbreken. Een meer dan gedenkwaardige avond voor alle aanwezigen. Houdt deze dames in de gaten want een volgende keer moet je hier echt bij zijn!
Shout out naar Marcel Franssen / Café Bluff voor de organisatie.
Tekst en beeld: Eric Reneerkens