muzikaal evenement “Zinvol of Zinleeg” in Hoensbroek op 13 september

zinvol of inleg Parkstad Actueel

Op 13 september a.s. vindt er een muzikaal evenement plaats in de Koffiepot in Hoensbroek over het onderwerp zingeving binnen het kader van de Positieve Gezondheid. De toegang is gratis en er is een gratis lunch.

‘Zinvol of Zinleeg’ is een evenement georganiseerd door Burgerkracht Limburg, ‘Heerlen StandBy!’ en Ricardo Frederiks. Het doel is om mensen na te laten denken over het onderwerp zingeving. De betekenisvolle muziek en anekdotes van muziekduo Ricardo & Fer dragen hier een inspirerende bijdrage aan. Ricardo & Fer maken Nederlandstalige muziek (kleinkunst) over onderwerpen als autisme, eenzaamheid en uitsluiting. Ricardo Frederiks stelt zich kwetsbaar op met de teksten in de liedjes en de anekdotes die hij tussendoor deelt. Hij heeft het voornamelijk over het vinden van zingeving ondanks drempels en beperkingen in het leven. Mensen gaan op bepaalde momenten ook met elkaar in gesprek en er is een gratis lunch.

Iedereen is welkom om mee te komen luisteren, denken en praten. Bezoekers gaan met meer inzichten en inspiratie naar huis dan waar ze mee naar binnen kwamen, dat is gegarandeerd.

Bezoekers dienen zich van tevoren aan te melden in verband met de lunch. Dit kan door te bellen naar 06 82 79 90 81, of door te mailen naar: ericapon@burgerkrachtlimburg.nl

Foto en Tekst: Ricardo Frederiks