Heerlense Lena Eggen doet mee aan de missverkiezing Miss Grace Benelux 2023

Lena Eggen Parkstad Actueel

In een prachtig voorbeeld van vastberadenheid en persoonlijke groei, inspireert Lena Eggen (27) een moeder van een 1-jarige dochter uit Heerlen anderen om hun dromen na te jagen en zelf deel te nemen aan missverkiezing Miss Grace Benelux 2023. Ze gelooft sterk dat ouderschap geen belemmering hoeft te zijn voor het najagen van passies en het bereiken van persoonlijke doelen.

In het mooie Heerlen woont Lena Eggen, een trotse moeder van een prachtig dochtertje

Zij is momenteel finaliste van Miss Grace Benelux 2023

missverkiezing Benelux 2023 Parkstad Actueel

Bij Miss Grace Benelux ligt de focus op sterke jonge vrouwen tussen de 17 en 27 jaar.
De naam Benelux staat voor het feit dat ze zowel werken met Nederlandse en Belgische meisjes. Zij hebben er beslist voor gekozen om de naam aan te passen en beauty er uit te laten.
Miss Grace Benelux is namelijk een verkiezing die kijkt naar meer dan enkel lichamelijke schoonheid.
Zij willen dan ook alle aspecten van het vrouw zijn naar voren brengen. Zij willen de finalistes zien groeien en helpen evolueren.
Bij Miss Grace kijken ze niet naar de momenteel strenge ‘beauty standards’ Zij hebben daarom geen bikini defilé en richten zich op goede doelen.

Lena is een mooie vrouw die haar passie voor schoonheid, empowerment en talent vastberaden combineert met haar moederschap. Zij ziet deze verkiezing als een kans om te laten zien dat moederschap en ambitie hand in hand gaan. Zij vindt het belangrijk om je passies na te streven en jezelf te blijven ontwikkelen, zelfs als je een drukke ouder bent, ook was Lena een stil en onzeker meisje dat veel pesterijen heeft moeten mee maken. nu wilt ze laten zien dat je je niet klein moet laten maken en dat je echt voor je eigen geluk kunt kiezen.

Lena Eggen Parkstad Actueel

Door haar deelname aan Miss Grace Benelux hoopt Lena niet alleen haar persoonlijke groei bevorderen ze wil andere inspireren hun dromen waar te maken, goede doelen te steunen en zelfacceptatie en zelfvertrouwen te bevorderen. Lena is vastbesloten om een verschil te maken en de wereld en beetje mooier te maken.
Lena zal graag een bron van inspiratie zijn en rolmodel willen zijn voor haar dochter en voor andere vrouwen.

In de aanloop naar de verkiezing werkt Lena hard om zichzelf optimaal voor te bereiden en te ontwikkelen. Zij neemt deel aan intensieve trainingen, workshops, mental coaching en oefensessies om haar vaardigheden en persoonlijkheid te ontwikkelen. Lena is bezig met de modellenwereld te verkennen en doet ervaring op om te schitteren op het podium tijdens de finale van Miss Grace Benelux 2023 op 9 september te Asse, Belgie.
Maar vooral wil zij het platform Miss Grace Benelux gebruiken om een positieve impact te maken. Lena herinnert ons er aan dat we niet beperkt zijn door onze omstandigheden of gedachten. met vastberadenheid, passie en de juiste mindset kunnen we onze dromen najagen en tegelijkertijd een positieve impact hebben op de wereld om ons heen.

Missverkiezing benelux 2023 Parkstad Actueel

Ook kun je op Lena stemmen via haar instagram account. de vastgepinde foto moet dan geliked worden, een leuke reactie worden geplaatst en @missgracebeneluxofficial te volgen, ook wordt er gevraagd om de foto nog even te delen. Dan zal je stem mee tellen en maakt Lena kans op de TOP 8 en de People’s Choice Award
Haar instagram is te vinden onder de naam lenalena.xx

Foto en Tekst: Lena Eggen