CONTRACT PHIL SIEBEN IN ONDERLING OVERLEG ONTBONDEN

Phil Sieben verlaat Roda JC. Zijn contract is vandaag in goed onderling overleg ontbonden. De Duitser speelde één seizoen in Kerkrade. Sieben kwam in de zomer van 2022 over van Fortuna Düsseldorf en tekende een contract tot medio 2024. In totaliteit kwam de Duitser tot 26 wedstrijden voor Roda JC. Hierin wist hij één keer te scoren en gaf hij twee assists.

Dit seizoen is de middenvelder niet meer in actie gekomen voor Roda JC. Rob Servais: “Afgelopen seizoen heeft Phil in het meerendeel van de wedstrijden minuten gemaakt. We zijn hem dan ook dankbaar voor de inzet die hij heeft geleverd en zijn positieve houding in de groep. Dit seizoen is het perspectief voor Phil beperkt, waardoor we in onderling overleg hebben besloten om zijn contract te ontbinden.”

Phil, bedankt voor je inzet en heel veel succes in de toekomst!

Foto en Tekst: RODA JC