Hans Klok naar Venlo en Maastricht: “Eindelijk het warme Limburg’’

Hans klok & Friends

Het is zover! Eindelijk komt Hans Klok met zijn eigen circus naar Limburg: ,,Dit is echt een droom. We hebben het lekkerste voor het laatst bewaard’’, zegt de wereldster. Op 13 september is er in Venlo al een mogelijkheid voor het publiek en de media om Hans Klok te ontmoeten. Het spektakel Hans Klok & Friends begint op 29 september in Venlo en gaat daarna door naar Maastricht. De kaartverkoop gaat prima, ook dankzij grote belangstelling uit Duitsland.

LET OP -Meet & Greet Venlo: – BEEJ BENDERS  Mons. Nolensplein 54 (midden in het centrum van Venlo met parkeergarage voor de deur).

Woensdag 13 september – aanvang: 14.00 uur.

Hans klok & Friends
Klok vertelt over de tournee: ,,Ik stond erop om met deze tour naar Limburg te komen, een regio die ik vooral via eventmanager Robert Ronday heb leren kennen tijdens vele brainstormsessies. Robert speelt achter de schermen en heel belangrijke rol bij deze mega-productie in Limburg. De mensen zijn hier fantastisch. Warm publiek, open net als de Duitsers die me altijd heel gastvrij ontvangen. We zijn erin geslaagd om de twee grote Limburgse steden in onze tour op te nemen. Ik ben daar heel blij mee. Het publiek is hier enthousiast en authentiek.’’

Hans klok & Friends
Hans klok & Friends

Sinds 13 juli reist Hans met een keur aan artiesten met een wervelende show door heel Nederland, na eerder dit jaar een triomftocht door Duitsland te hebben gemaakt. Na Den Haag, Amsterdam,  Texel, Leeuwarden en Groningen is nu Limburg aan de beurt.

Hans Klok & Friends op tournee:

  • Venlo Kazerneterrein – Garnizoenweg: 29 september t/m 8 oktober:

    – Maastricht, Geuseltpark: 13 t/m 22 oktober.

Tickets nu te koop.

Hans klok & Friends

Foto en Tekst: Nationaal Circus Hollandia