voetbal parkstad actueel

We zijn begonnen. De eerste verrassingen zijn een feit. De eerste verliespartijen moeten worden verwerkt. Komend weekend gaan we er weer met nieuw elan tegenaan. Het programma. Tenzij anders vermeld worden de wedstrijden zondag om 14.30 gespeeld.

Hieronder vind je het programma van clubs uit Parkstad.

Derde divisie

Kloetinge-Groene Ster (duel tussen twee middenmoters)

Eerste klasse C

Sportclub’25-RKSV Minor (beide ploegen op zoek naar eerste punten), SC SusterenBSV Limburgia (lastige opgave ploeg uit Brunssum),  SHH-EHC (pakt EHC eerste driepunter?), Chevermont-sv Valkenswaard (thuisclub wil sterke start voortzetten).

Tweede klasse F

Alfa Sport-GSV’28 (Alfa Sport op zoek naar eerherstel), Eijsden-vv Schaesberg (tweede zege vv Schaesberg?) , Venlose Boys-Bekkerveld (ver uitduel ploeg uit Heerlen).

Derde klasse A

KVC Oranje-SCG (twee keer oranje-wit), Weltania-Heksenberg/NEC (echte derby in het Heerlense), LHC-FC Gulpen (LHC wil herstel van slechte seizoenstart), FC Hoensbroek-vv Bunde (zou moeten kunnen voor thuisclub); vv ScharnSporting Heerlen (hoewel /Scharn zondag verloor, topduel).

Derde klasse B

Schinveld-SVH’39 en Vaesrade-sv Budel (zowel Schinveld als Vaesrade op zoek naar eerste driepunter).

Vierde klasse A

Schimmert-Rood Groen LVC’01, Zwart Wit’19-Vijlen.

Vierde klasse B (de derbyklasse van Parkstad)

Sv Simpelveld-FC Landgraaf (beide ploegen kwamen zondag niet verder dan gelijkspel), RKHBS-sv Brunssum (is RKHBS bekomen van 3-0 verlies bij Eikenderveld?), UOW’02-Voerendaal (topper tussen titelpretendenten), Langeberg-WDZ (confrontatie degradanten), FC Kerkrade-West-Abdissenbosch (pakt ploeg van Paul van Putten eerste punten?), vv Hellas-Eikenderveld (thuisclub zondag de grote verliezer, bezoekers de grote winnaar van eerste speelronde), Sporting H.A.C.-De Leeuw (opnieuw schuttersfestijn?).

Vierde klasse C

Amstenrade-vv Zwentibold (thuisclub wil zich revancheren voor verlies tegen SVM) en vv Born-Woander Forest (tweede zege voor ploeg uit Merkelbeek?).

Vijfde klasse A

RKTSV-Wijnanida (RKTSV ontvangt degradant), Passart/VKC-RKASV, DBSV-RKSVB, Rimburg-SNC’14 (Rimburg goed gestart met zege bij Geulsche Boys), Partij-Kakertse Boys (duel aan de voet van de Gulperberg), en Geertruidse Boys-RKSVB.