Feestelijke opening Albert Heijn Jan Linders Heerlen-Bautsch

Het winkelteam uit Heerlen-Bautsch kijkt uit naar de opening van hun nieuwe winkel op dinsdag 24 oktober. Foto - Albert Heijn Jan Linders, Andries van der Ree

Over ruim een week gaat de Jan Linders aan de Bautscherweg 43 in Heerlen tijdelijk dicht. De winkel sluit zaterdag 7 oktober om 18:00 uur en wordt dinsdag 24 oktober om 11:00 uur feestelijk heropend als Albert Heijn Jan Linders. Daar vinden klanten het lekkere van Albert Heijn en het beste van Jan Linders.

 Supermarktmanager Roy Cörvers: “We willen de opening graag samen met onze klanten vieren. Het wordt een gezellig feestje. Voor de eerste 500 klanten is er een leuke verrassing en er zijn bijzondere  openingsaanbiedingen. Ook kun je op de foto met de levensgrote hamster. We hopen iedereen te zien bij de opening!”

Tijdens de verbouwing kunnen klanten terecht bij de Albert Heijn aan Schandelerboord 25 in Heerlen en de Albert Heijn XL aan de Roda J.C. Ring 5 in Kerkrade. Natuurlijk zijn zij ook welkom bij de

gloednieuwe Albert Heijn Jan Linders aan de Sittarderweg 152 in Heerlen. Die winkel opent 3 oktober om 11:00 uur.

Jan Linders Supermarkten en Albert Heijn kondigden eind vorig jaar aan te gaan samenwerken, waarbij het familiebedrijf Jan Linders verder gaat als franchiseondernemer van Albert Heijn. Dit betekent dat Jan Linders eigenaar blijft van de winkels die zij gaat ombouwen naar de Albert Heijn-formule en dat zij deze zelfstandig blijft exploiteren. De medewerkers die werkzaam zijn in deze winkels blijven in dienst bij Jan Linders.

Foto en Tekst: Jan Linders Supermarkten B.V.