De Premiere van “Beijenge zunt nit wie ze sjienge” is goed bevallen.

Peter Trompetter Fotografie

In deze productie neemt Excelsior de kijkers (in zeven uitverkochte zalen ! ) mee in het kloosterleven van vroegere tijden. Er gebeurde van alles tijdens dit ludieke blijspel. Het schitterend gebouwd decor is al de moeite waard om even te bekijken. Een mooie dialectvertaling in combinatie met een uitstekend gespeelde toneelvoorstelling, die je eigenlijk met eigen ogen gezien moet hebben.

Peter Trompetter Fotografie
Een select groepje toneelacteurs speelde hun rol zo overtuigend, dat het net leek alsof het werkelijkheid was. Om de spanning erin te houden verklap ik niet te veel over wat je kunt verwachten in dit geweldig stukje theater van de bovenste plank.

Foto en Tekst: Peter Trompetter Fotografie