Foto: Lidia Carreno Photography

Vandaag, op deze zaterdag de 11e van november, hadden we de kans om liefde te laten bloeien in de gangpaden van de Jumbo in Heerlen. En nee, we hebben het niet over liefde voor die nieuwe smaak chips, maar over echte romantiek!

De supermarkt gaf een plek om singles met elkaar in contact te brengen: Geel mandje = Single, Zwart mandje = Bezet. Het was als een liefdeslichtbaken tussen de groenten en het wasgoed. Parkstad Actueel kon niet anders dan met een medewerker praten en vragen naar de liefdesperikelen van de dag.

En raad eens? Er was een match! Een dappere heer greep een rode roos uit een vaas die Jumbo strategisch in de winkel had verspreid (tussen de aubergines en de pindakaas). Hij overhandigde deze aan een charmante dame die zijn hart sneller deed kloppen. Hoe het afliep? Geen idee, maar ze stonden in ieder geval lang genoeg met elkaar te kletsen. Misschien hebben ze stiekem telefoonnummers uitgewisseld tussen de kropsla en de tomaten.

Foto: Lidia Carreno Photography

Een vrolijke klant had een vraag voor de medewerkers: “Wat als we meteen willen trouwen?” De medewerker lachte en antwoordde: “Geen probleem, we regelen die bruiloft midden in de winkel!” Romantiek bij de pasta’s.

Dit toffe initiatief komt van een trio Jumbo-medewerkers die werken in de Jumbo in Heerlen, zij besloten  om “Een Positieve Boodschap Te Brengen”

Elke week verrassen ze hun klanten met iets positiefs. Van Bingo tot Halloween, en binnenkort kunnen we ons verheugen op Sinterklaas en Kerst.

Foto: Lidia Carreno Photography

Want laten we eerlijk zijn, een beetje extra liefde en positiviteit zijn zeker nu, maar eigenlijk altijd welkom, zelfs als je boodschappen doet!