Geweldige carnavalsfeestavond ex-prinsen C.V. De Bokkeriejes Groeët Ghen Heij-Heerlerheide Tijdens deze topavond ook abdicatie van huidige prins Dennis van Oijen

Prinsenavond Heerlerheide

Komende zaterdag 25 november organiseren de Ex Prinsen van CV De Bokkeriejesj als vanouds weer een geweldige feestavond in narrentempel Cultureel Centrum Corneliushuis te Heerlerheide. Helaas zal  een grote nestor van de ex-prinsenvereniging Ger Dortant deze avond niet meer meemaken. Hij is immers onlangs overleden. Redactie ParkstadActueel herdacht hem middels een In Memoriam. De ex-prinsen hebben weer zorg gedragen voor een fantastisch op hoogstaand niveau carnaval getint entertainmentprogramma. Vanaf 20 uur is iedereen welkom om vervolgens te genieten van optredens van Ummer d’r Letste, Groene Ster 4 en  Rene Osterlitz (beiden winnaar van de Hedsjer Oavend), W-Dreej,     Domm & Dööl, Joy Blijdenstein en Nur Deutsche Welle.                                                                                                           

NUR DEUTSCHE WELLE speelt onversneden Deutsche Welle uit de 80er jaren. Nena, Peter Schilling, Spyder Murphy Gang, Lucilectric, wie kent het niet? De tijd van DA DA DA, getoupeerde ‘peper & zout-kleurige’ kapsels, opzichtige make up, schoudervulling en skaileren jassen kenmerkt de tijd die met NUR DEURSCHE WELLE herleefd zal worden. Deze geweldige groep bestaat uit diverse ex Volumia artiesten.                                                              

Naast het muzikaal programma worden geweldige prijzen deze avond verloot en zal de abdicatie van Prins Dennis I van Oijen plaatsvinden. Hij zal een terechte bedanking afscheid ondergaan voor de wijze waarop hij de carnavalsbeleving in Heerlerheide ook volop gestalte heeft gegeven. Kaarten zijn te koop door de QR code op de poster te scannen, via de ex prinsen of aan de avond kassa in het Corneliushuis.

Poster: ex-prinsen Heerlerheide
foto: Domm & Dööl.

Redactie ParkstadActueel: hfd/eind redacteur Callie Steijaert