Geweldig jubileum weekend bij 6 x 11 jaar CV De Beeren. Top carnaval activiteiten in Buurthuis Beersdal (Heerlen)

C.V. De BEEREN

Zoals bekend bestaat carnavalsvereniging De Beeren (Beersdal/Heerlen)  6x 11 jaar, onder het motto: “66 joar van en veur de Beersdal”. Eerder heeft redactie ParkstadActueel hier aandacht aan geschonken. Omdat een 6×11 jarig jubileum geen alledaags evenement is nu een terechte informatie over hun, vanaf vrijdag t/m zondag, te houden  jubileum weekend. Naar we vernemen en uiteraard de voortekenen niet bedriegen (waarom wel?) wordt het, De Beeren kennende, een geweldig jubileum weekend met top carnavalactiviteiten en voor alle activiteiten gratis entree. Een geweldig jubileum cadeau voor alle bezoekende carnavalisten.

Gestart wordt op vrijdag 24 november met een gala-avond. Vanaf 20:00 uur is iedereen  welkom voor een  geweldige avond, met optredens van niemand minder dan Spik & Span, Big Benny en Wir sind Spitze.

Op zaterdag 25 november speelt de gehele avond de feestband van het Zuiden “Tonca. Ook deze avond wordt een super feest.

Tenslotte houdt de jubilerende vereniging zondag 26 november haar 6 x 11 jubileum  receptie. Vanaf 13:11 uur wordt dan de gelegenheid gegeven om nieuwe de jubileum heersers prinses Cheyenne en jeugdprins Angelo, alsmede de jubilarissen te feliciteren.

C.V. De Beeren

Foto’s en flyer:  CV De Beeren

Redactie ParkstadActueel: tekst hfd/eind redacteur Callie Steijaert