Afscheid Kevin en Clint: Nieuwe Hoofdtrainer gezocht voor RKVV Vaesrade

RKVV Vaesrade

V.L.N.R. Kevin Stawenga en Clint Fiedler

Helaas heeft ons trainersduo Kevin Stawenga en Clint Fiedler besloten om na dit seizoen Voasje te verlaten. In goed onderling overleg heeft Kevin besloten om een nieuwe uitdaging aan te gaan.

We gaan op een goede manier uit elkaar en uiteraard gaan we dit jaar nog voor een hoge eindklassering.

Kevin kwam 5 jaar geleden in een periode waarin RKVV Vaesrade al jaren onderin de 4de klasse speelde. De eerste twee jaren werden onderbroken door corona, maar Kevin bleef ons trouw in deze moeilijke tijd. Na de coronaperiode kwam wellicht de mooiste periode in de geschiedenis van Vaesrade.

We behaalden de periodetitel en verloren helaas in de nacompetitie van RKHSV. Maar het seizoen hierna zou alles op zijn plek vallen. Het kampioenschap werd zeer overtuigend behaald en het voetbal was vaak om te smullen!

Aanvallend en attractief voetbal zorgde ervoor dat Voasje weer op de kaart staat. En dit seizoen wordt de stijgende lijn gewoon doorgezet. Een klasse hoger en wederom speelt Vaesrade 1 goed voetbal onder leiding van Kevin en Clint.

We willen beide mannen bedanken voor de mooie tijd en de GROTE succesen. Wij wensen zowel Kevin als Clint het allerbeste bij hun nieuwe uitdaging. Voor de toekomstige club van Kevin en Clint kunnen wij in ieder geval een positieve referentie afgeven. Kevin en Clint maakte namelijk niet alleen het team beter, maar ook werden spelers individueel beter.

Mannen, bedankt voor deze prachtige periode en de bijbehorende feestjes! Kampioenen! Dat zullen wij nooit vergeten!

Ons bestuur gaat nu op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. Bij interesse voor de vacature graag contact opnemen met info@rkvvvaesrade.nl.

Foto en Tekst: RKVV Vaesrade