Klooster Wittem

In Klooster Wittem is er – net als vorig jaar – weer een kerstviering voor Oekraïners – vluchtelingen of mensen die al langer in Nederland wonen. De viering is in de Oekraïense taal en volgens de Oekraïens-orthodoxe ritus. Voorganger is de Oekraïens-Vlaamse redemptorist pater Ruslan Pikh uit Antwerpen. Ook Nederlanders zijn welkom want er wordt waar nodig vertaald.

De viering is op zaterdag 23 december om 13.00 uur. Vooraf is – voor wie wil – gelegenheid om te biechten. Na afloop is er een gezellig samenzijn met zelf meegebrachte lunch. Koffie, thee en frisdrank voor de kinderen is aanwezig.

Kent u Oekraïners? Wijs hen s.v.p. op deze viering. En bent u in de gelegenheid om mensen naar Wittem te brengen (of na afloop naar huis)? Meldt u dan s.v.p. bij de rector van het klooster, pater Henk Erinkveld, “h.erinkveld@redemptoristen.nl

Plaats: Kloosterkerk Wittem, Wittemer Allee 34, Wittem

Foto en Tekst: Klooster Wittem