RODAJC

Na vijf minuten kwam Jong PSV op voorsprong door een doelpunt van Jason Van Duiven. Daarna werd de Koempeltribune plotseling staken een aantal (fans) rokend en stinkend vuurwerk aan en gooiden het roken vuurwerk nabij het doel van Niek Schiks, die weer later met rood van het veld werd gestuurd.

Hij botste op een ongelukkige wijze tegen Zauner. Voor eventjes werd Roda JC dominant en op aangeven van Rodney Kongolo kon Maximilian Schmid de bal in het doel van reserve doelman Kjell Peersman schieten.

RODAJC
Zauner maakte vlak na rust voor de eindzege 2-1. Roda JC doelman Koen Bucker heeft ervoor gezorgd dat zijn ploeg de matchwinnaar bleef. Tegen 10 man spelen had Roda JC meer zijn best kunnen doen, maar het leek erop dat ze het wel welletjes vonden.

RODAJC
Helaas wist Roda JC de fans niet optimaal te vermaken. Voor Roda JC was het geen gemakkelijke voetbalavond, maar ze mogen deze keer van geluk spreken.

RODAJC

Foto en Tekst: Peter Trompetter Fotografie