Freaky T Heerlen

Vrijdag 29 december zal er vanaf 22u een sfeervol optreden plaatsvinden van “Freaky T” met haar complete band bij “CarpeNoctem”, de muziekkelder onder “EtenbijCoen” op de Dautzenbergstraat 28A in Heerlen. De Limburgse Singer-Songwriter Freaky T probeert met haar woorden en melodieën de zielen van de luisteraars te bereiken en te verbinden. Een buitengewone artieste die een wijde variatie aan muzikale en persoonlijke invloeden omzet door het diepst van haar ziel te bewandelen. Nadat ze met overweldigend positieve reacties in de halve finale uit de show “The Voice of Germany” is gestapt, ontstond in 2013 de semi-acoustische soul/jazz EP “Gone” met een vleugje reggae.

Video: Freaky T Live voor RTV Parkstad

Met passie voor het licht in onze duisternis stelt zij haar hart en ziel open. Een intense luisterervaring die persoonlijk en op een natuurlijke manier waarachtig is. Ze heeft de gave diepe waarheden door haar muziek over te brengen en het publiek te betoveren door een speciale atmosfeer te creëren. De lange en voortdurende strijd met haar gezondheid en het tijdelijke verlies van stemgeluid inspireerde tot een bijzonder repertoire aan nieuwe muziek.  Samen met gitarist Andreas Philipp, percussionist Rob Wunderink en bassist Richard van der Hoeven breekt Freaky T de jarenlange stilte met de EP “Home”.

Video: Song: Carry ( The Past)