Actiedag TanQyou tankstation Schinnen op 22 december!

TanQyou

Omdat het wat aan de late kant is voor een officiële opening van het TanQyou tankstation in Schinnen, heeft TanQyou nu een mooie actie bedacht om op 22 december, vlak voor de kerst, hun Limburgse klanten te trakteren!

Op 22 december zal er een actiedag plaatsvinden op het tankstation in Schinnen, dat is gevestigd op Nagelbeek 7. Iedereen die tussen 14:30 en 18:00 uur tankt, tankt tegen XXL korting en maakt kans op een midweek of weekend Center Parcs t.w.v. €400 of een Airbnb bon t.w.v. €150. Ook broodjeszaak ’t Stokbroodje (voorheen pitstop) zal een uur langer open blijven en heeft de broodjes en koffie klaar staan.

Prijzenpot

TanQyou is een onbemande tankstation formule waarbij nieuwe technieken, een frisse uitstraling en gebruiksvriendelijke gemakken worden toegepast.
Bij TanQyou speel je automatisch mee met de prijzenpot. Want elke getankte liter = een lot voor de periodieke prijzenpot. Val je in de prijzen? Dan win je prijzen als een stedentrip, SMEG keukenapparatuur, een gloednieuwe televisie of andere leuke gadgets.
Om kans te maken op deze prijzen hoef je enkel een account aan te maken via de My TanQyou App of my.tanqyou.com.

Foto en Tekst: TanQyou