Sit-ins op 14 NS treinstations in solidariteit met Palestina op 21 december

Sit-In For Palestine

In protest tegen de door de Israëlische staat aanval op Gaza zullen er op donderdag 21 december vanaf 18:00 ‘sit-ins’ plaatsvinden op veertien Nederlandse treinstations. De demonstranten roepen op tot een einde aan Nederlandse medeplichtigheid aan de genocide en bezetting in Gaza. Nog niet eerder werd er op zoveel plekken tegelijk op Nederlandse treinstations geprotesteerd.

Sit-In For Palestine

Praktische informatie

Wat: Sit-ins in solidariteit met Palestina

Wanneer en waar: 

Donderdag 21 december 18:00 uur. Op 14 treinstations in Nederland: Almere, Amsterdam, Breda, Den Haag, Eindhoven, Gouda, Groningen, Haarlem, Leeuwarden, Leiden, Maastricht, Rotterdam, Utrecht en Zwolle Centraal. Exacte locaties en eventuele andere info zijn hier te vinden.

Sit-In For Palestine

Foto en Tekst: Sit-in For Palestine NL