Zondag 7 januari Nieuwjaarsreceptie/dansmiddag Stichting Gemeenschapshuis Heksenberg 

Heksenberg

Stichting Gemeenschapshuis Heksenberg-Heerlen (Hei Grindelweg 84) organiseert morgen, zondag 7 januari haar jaarlijkse en gezellige Nieuwjaarsreceptie. Aanvang 13.00 uur.
Deze Nieuwjaarsreceptie gaat vervolgens over in een dansmiddag en duurt tot 18.00 uur. De muziek wordt verzorgd door het orkest Reality. Zoals bekend organiseert genoemde Stichting bijna iedere maand een dansmiddag welke steeds door de deelnemers/sters zeer op prijs wordt gesteld. Deze activiteit vindt plaats in nauwe samenwerking met KBO Heerlen Noord. Zij bestaan in 2024 35 jaar en SGH 60 jaar. Entree is gratis.

Heksenberg

Wie wordt in Heerlerheide de nieuwe (optocht)- prins-carnaval

Heksenberg

Wie wordt morgen zondag 7 januari, vanaf 16.11 uur in narrentempel Corneliushuis, de nieuwe (optocht)- prins van de C.V. de Bokkeriejesj. De uitverkorende zal namelijk fungeren als de heerser over Groeët Ghen Heij en de opvolger van Prins Dennis I (van Oijen).Hij was immers al op 25 november jl. geabdiceerd tijdens de toen gehouden ex-prinsenavond om vervolgens opgenomen te worden in de ex-prinsenvereniging van CV De Bokkeriejesj.

Heksenberg

Zoals ieder jaar weer het geval is gonst het ook nu weer al geruime tijd van namen over kandidaat-prinsen. Maar niemand die 100% zeker weet wie door de prinsencommissie uitverkoren is om als de juiste persoon in Groeët Ghen Heij de scepter zal mogen zwaaien en dus voor al zijn “onderdanen” voorop mag gaan in de carnavalsbeleving. Maar het zal, zoals bij C.V. De Bokkeriejejs gewend is, zeker weer een verrassing worden.

Flyers C.V. de Bokkeriejesj.

Redactie ParkstadActueel: tekst hfd/eind redacteur Callie Steijaert