Inwoners Hoensbroek jagen op miljoenen in Postcode Loterij Miljoenenjacht

Miljoenenjacht presentatrice Linda de Mol

Zondagavond 17 maart is de ontknoping te zien bij SBS6

Een spannend vooruitzicht voor vijftig inwoners van Hoensbroek uit postcodegebied 6431. Zij nemen plaats in de studio van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ en strijden om prijzen tot wel vijf miljoen euro. Of de inwoners van Hoensbroek daadwerkelijk in de prijzen vallen, is zondag 17 maart vanaf 20.00 uur te zien bij SBS6.
Nicole werd verrast door de uitnodiging voor Miljoenenjacht: “Bij bekenden waar we op bezoek waren zagen we een uitnodiging. Thuis vonden we er ook een in de brievenbus, echt geweldig leuk!” Ze gaat met haar echtgenoot naar de studio: “We maken er een leuke dag van. Als we met een mooi bedrag naar huis gaan, kunnen we onze studerende kinderen financieel steunen en een mooie gezinsvakantie plannen.”
Kans op geldprijzen tot wel 5 miljoen euro
De vijftig inwoners van Hoensbroek zijn samen met inwoners van negen andere wijken uit heel Nederland aanwezig in de studio. Eén van de 500 aanwezigen maakt kans de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen. Door de bekende gouden koffers te openen, maakt de finalist kans op een geldbedrag dat kan oplopen tot wel vijf miljoen euro.
De uitzending van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ met daarin de inwoners van Hoensbroek is zondag 17 maart vanaf 20.00 uur te zien bij SBS6.