Trio Woolf

Trio Woolf schittert in De Kopermolen

In de Kopermolen in Vaals verzorgt Trio Woolf op vrijdag 10 mei een bijzonder concert. De drie uitmuntende singer/songwriters hebben weliswaar elk hun eigen individuele kwaliteiten, maar ze schitteren toch vooral als een zeer hecht ensemble. Met loepzuivere samenzang slagen ze er in hun eigen repertoire op een heel bijzondere wijze voor het voetlicht te brengen.

De drie dames van Trio Woolf leerden elkaar kennen tijdens hun studie aan het Conservatorium in Amsterdam: Ellen Tackenberg, Marieke Smit en de Limburgse Myléne Berghs raakten bevriend en gingen regelmatig op stap naar concerten in de stad. Zo waren ze op zekere dag aanwezig bij een concert van The Staves, drie zussen die folk-pop speelden. ,,We keken elkaar aan en wisten: dat willen wij ook gaan doen! We vonden het fantastisch!”, kijkt Mylene nu terug op dat moment.

In 2016 was het zover! Woolf was helemaal klaar voor de grotere concerten. En sindsdien is het snel gegaan. En inmiddels heeft Woolf een goed bezette agenda, beleven Ellen, Marieke en Mylene veel plezier aan het schrijven van hun eigen nummers, maakten ze vorig jaar een uitstekend ontvangen cd en spelen ze in alle festivals en fijne kleine theaters in heel het land.

Het concert van Woolf begint op vrijdag 10 mei om 20.00 uur in De Kopermolen aan het Von Clermontplein in Vaals. De entree is 15 euro. Er zijn vrije zitplaatsen. Gezien de te verwachten belangstelling is het aan te bevelen snel te reserveren: dat kan telefonisch (06-10212183) of per mail jefbrauers49@gmail.com