Radius festival in Maastricht was een groot succes!

Radius festival

De eerste editie van Ra:dius Festival was een groot succes! Het festival bracht een geweldige mix van muziek, kunst en entertainment naar Maastricht op Koningsdag en wist het publiek te betoveren.

De organisatoren zijn ontzettend dankbaar voor alle steun die ze hebben ontvangen en zijn blij dat ze hebben kunnen laten zien dat een grootschalig festival als dit ook in het Zuiden van het land mogelijk is. Het was hartverwarmend om te zien hoeveel mensen genoten van het evenement en hoe positief de reacties waren.

Het succes van het festival was mede te danken aan het harde werk van de crew, artiesten, sponsors, leveranciers en partners die alles tot in de puntjes hebben verzorgd. Een speciale vermelding gaat naar de ruim 60 vrijwilligers die zich tijdens het festival hebben ingezet om ervoor te zorgen dat de gasten een geweldige ervaring hadden. Hun inzet en gastvrijheid hebben bijgedragen aan het succes van het festival.

Ra:dius Festival heeft laten zien dat het een waardevolle toevoeging is aan het festivallandschap van Maastricht en belooft nog vele jaren van succes en plezier voor de bezoekers. Het is zeker de moeite waard om uit te kijken naar de volgende editie van dit fantastische R:dius festival!

https://linktr.ee/radiusfestival