Pop on Top 2024: Een Onvergetelijk Pinksterweekend Vol Muziek en Feest!

Valkenburg, 20 mei 2024 – Dit Pinksterweekend was Valkenburg opnieuw het bruisende epicentrum van muziek en gezelligheid tijdens de 12e editie van Pop on Top op 18 en 19 mei 2024. Ondanks een korte regenbui genoten we volop van de geweldige sfeer en fantastische muziek in het prachtige Valkenburg. Het was een feest in de wei, met opkomende artiesten op de Talent Stage, meezingers in Café Nol en dansen bij de Mainstage. De Silent Disco bleek een enorm succes, waar het altijd gezellig was. Diverse foodtrucks zorgden voor heerlijk eten. Dit festivalweekend was een onvergetelijke mix van muziek, plezier en saamhorigheid. Hoogtepunten op de Podia In de feestweide luisterden bezoekers naar de beste tribute- en feestacts. Bands zoals Musest (Muse), Bad Medicine (Bon Jovi), The Wetnecks, Bjorn en Mieke, STUK, In Your Honor (Foo Fighters) en Bizkit Park zorgden voor een ultieme muzikale ervaring.
Café Nol was beide dagen een groot en gezellig feest. Dit jaar was Café Nol groter dan ooit, wat zorgde voor drie keer zoveel plezier. Het café bleek wederom onze grote festivalfavoriet.

Op zaterdag barstte Pop on Top los met spectaculaire optredens. Het publiek werd getrakteerd op energieke shows van onder andere de Limburgse helden Rowwen Hèze, de Vlaamse Metejoor en een proost op het leven met Diggy Dex. De eerste dag werd afgesloten met de knallende act van The Dirty Daddies. Zondag stond ook vol hoogtepunten, met indrukwekkende optredens van de Vlaamse zangeres Pommelien Thijs en de Duitse band Bläck Fööss. Verder zongen we luidkeels mee met Krezip, deden we een regendans bij Clouseau en eindigde de laatste festivaldag met een onvergetelijk optreden van Lucas & Steve. Vooruitblik op Volgend Jaar

De kaartverkoop voor Pop on Top 2025 start maandag 20 mei 2024 om 20:00 uur. Volgend jaar vieren we de 13e editie tijdens het Hemelvaartsweekend op 30 en 31 mei 2025. We gaan er opnieuw een groot feest van maken!

Pop on Top kijkt ernaar uit om jullie volgend jaar weer te verwelkomen voor een nieuwe editie vol muziek, feest en onvergetelijke momenten in Valkenburg! DIT WAS POP ON TOP