Ontdek het betoverende Zuid-Limburg tijdens de unieke Heuvelland Fiets 4-daagse!

Van 4 tot 7 juni 2024 nodigen we u uit voor de Heuvelland Fiets 4-daagse, een unieke fietservaring door het adembenemende Zuid-Limburgse landschap. Start en eindig uw tocht bij de gezellige Brasserie Van Alles Get in Berg en Terblijt, een charmante locatie in de gemeente Valkenburg aan de Geul.

Gedurende deze vier dagen omarmt u de prachtige omgeving en geniet u van de vrijheid om dagelijks te kiezen uit drie verschillende afstanden: 25 km, 40 km of 60 km. En voor wie flexibiliteit waardeert, bieden wij de mogelijkheid om zelfs tijdens uw tocht van afstand te wisselen. Zo kunt u uw fietservaring perfect afstemmen op uw wensen en energie.

Onze zorgvuldig uitgestippelde routes voldoen aan de hoogste normen van de Nederlandse Toer Fiets Unie (NTFU) en zijn met passie voor u samengesteld. Wij zorgen voor een complete en zorgeloze ervaring met een veilige fietsenstalling, pechhulp onderweg, EHBO-post, rustpunten met uitgebreide culinaire mogelijkheden en een informatiepunt dat u dagelijks adviseert over de routes. Kortom, vier dagen puur genieten van het beste wat Limburg te bieden heeft.

Doe mee en laat u betoveren door de glooiende heuvels, charmante dorpjes en uitgestrekte velden van Zuid-Limburg. Stap op de fiets en ontdek de magie van de Heuvelland Fiets 4-daagse. Schrijf u vandaag nog in en beleef voor in totaal slechts € 25,- een onvergetelijk vierdaags fietsavontuur tijdens de Heuvelland Fiets 4-daagse! Regulier inschrijven is voor vier dagen, maar per dag inschrijven is ook mogelijk. Voorinschrijven via de website wordt aanbevolen.

Alle informatie op www.heuvellandfiets4daagse.nl