28 september 2024

De Albert Heijn aan de Prinssenstraat 52 in Landgraaf gaat op woensdag 12 juni om 17:00 uur definitief dicht en verhuist vervolgens naar de Markt 6, zo’n vijfhonderd meter verderop. De nieuwe supermarkt is een stuk groter en vooral het aanbod verse producten wordt flink uitgebreid. De feestelijke opening vindt plaats op dinsdag 18 juni om 11:00 uur. Supermarktmanager Ger Gootzen en zijn team nodigen iedereen uit hierbij aanwezig te zijn.

 

“Onze klanten kijken straks hun ogen uit. We krijgen echt een hele mooie winkel, werkelijk alles in het pand aan de Markt 6 wordt vernieuwd. We zijn benieuwd naar alle reacties, dus kom gezellig langs op 18 juni. Er is gezellige muziek, er zijn diverse proeverijen en een barista zorgt voor een lekkere kop koffie. Ook de beroemde hamster is van de partij. De eerste vijfhonderd klanten krijgen gratis iets lekkers mee naar huis”, vertelt Ger Gootzen.

Assortiment 
De supermarkt krijgt een nog groter en gevarieerder versaanbod, van asperges en aardbeien tot de lekkerste verspakketten en kant-en-klare maaltijden die binnen enkele minuten op tafel staan. Met de nieuwe citruspers kunnen klanten zelf heerlijk vers sinaasappelsap tappen en bij de bakkerij vind je een zeer divers aanbod brood en broodjes, rechtstreeks uit de oven. Verder biedt de nieuwe borrelwand een groot assortiment vleeswaren, kazen en tapas voor ontbijt, lunch en borrel. Ook diverse Streeckgenoten zijn verkrijgbaar bij de nieuwe Albert Heijn. Dit zijn specialiteiten van lokale bakkers, slagers en kaasmakers.

Gemak en service 
De Gall & Gall gemak verhuist mee naar het nieuwe pand, zodat klanten ook daar terecht kunnen voor een compleet assortiment binnenlands en buitenlands gedistilleerd. Nieuw zijn de handscanners waarmee je al tijdens het winkelen de boodschappen kunt scannen. Op het zelfscanplein kun je vervolgens met pin óf met contant geld afrekenen. Betalen bij een van de reguliere kassa’s blijft natuurlijk ook mogelijk. “Onze nieuwe winkel krijgt ruimere openingstijden en al onze medewerkers verhuizen mee, net als de gezellige sfeer. Winkelen bij ons wordt gewoon nog prettiger”, aldus de supermarktmanager.

Tijdens de sluiting zijn klanten welkom bij de Albert Heijn-winkels in de buurt. In Heerlen: Schandelerboord 25, Homerusplein 9, Sittarderweg 152 en Bautscherweg 43 en in Kerkrade: Roda J.C. Ring 5.